OSLO: Vi så virkelig fram til å komme i gang med tellende kamper etter en lang pre-season. Dessverre sitter vi igjen uten poeng etter seriestarten. Vi møtte et godt og aggressivt hjemmelag som fikk kampen inn i sitt spor, vi klarte ikke å stå imot og tapte fortjent.

Kampen startet forholdsvis jevnt med masse tøffe dueller og to direkte lag. Etter ca. 20 minutter, i en periode der vi spilte bra, satte hjemmelaget inn 1–0. Et balltap på egen halvdel tok oss i ubalanse, og Røas meget gode Tuva Espås ble spilt gjennom og satt ballen kontant i mål bak Kristin. 2–0 kom på frispark etter ca. 35 minutter. En lang ball ble slått inn i feltet som vi var først på, men på 2. ballen var vi utrolig passive og lot en av Røas angripere gå helt uforstyrret opp å heade ballen i mål.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis. Et svakt tilbakespill ble snappet opp og Røa kunne enkelt sette inn 3–0 alene mot Kristin. Etter dette kontrollerte Røa matchen, vi klarte ikke å løfte opp spillet vårt og skape sjanser.

Jentene jobbet hardt og la ned masse innsats gjennom hele kampen, men i gårsdagens kamp var Røa litt bedre enn oss i for mange avgjørende situasjoner og faser av spillet.

Nå skal vi riste dette av oss og se fram til hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle kommende helg.

Amazon Grimstad: Kristin Rage, Ingrid Bergland, Mette Lorentzen (Lisbeth Rothschild e 58 min), Ina Kristoffersen, Frida Abrahamsen (Oda Arnesen e 75 min), Hedda Kristensen Hansen, Vårin Vik, Kelsey Hood, Marina Jensen, Kari Johnston (Emma Pettersen e 83 min), Emma Sannæs Kristiansen (Mari Storli e 58 min)