GRIMSTAD: Hjemmelaget fikk en super start på kampen og gikk opp i 1-0-ledelse etter fem minutter. Et godt slått hjørnespark fra Vik ble stusset videre til Bergland som headet ballen fint i mål. Vertene fortsatte å trykke på og hadde god kontroll stort sett hele kampen.

Medkila klarte ikke å skape de store sjansene og Amazon var komfortable med å presse høyt i banen. Hjemmelaget jaget nok en scoring før hvilen og da det var spilt 43 minutter, kunne de juble for 2-0 ledelse. Fenger dunket ballen i mål fra kort hold etter nok et hjørnespark. Vertene gikk til pause på stillingen 2-0.

Også etter hvilen var det Amazon som kom best i gang. Medkila-keeperen måtte for tredje gang plukke ballen ut av nettet da det var spilt 58 minutter. Denne gangen var det Jensen som satt ballen fint i mål. Resten av omgangen fortsatte vertene å produsere sjanser, uten å lykkes med å sette ballen i mål.

Hjemmelaget sto godt defensivt resten av kampen og Medkila klarte heller ikke i denne omgangen å produsere noe gode målsjanser. Kampen endte med en veldig fortjent 3-0-seier.

Neste hjemmekamp for Amazon spilles lørdag 23. april kl. 15 mot Klepp.