KRISTIANSAND: – Jeg vil først og fremst bidra med erfaring fra eliteserien og Obosligaen og bruke teknikk og målfarlighet i det offensive spillet, sier Fredriksen.

Etter noen år med skader ser han frem til igjen kunne bidra på fotballbanen. Hans rolle i laget er å være kreativ på topp og skape målpoeng.

Han har spilt profesjonelt i ni år med fire år i Odd og fem år i Mjøndalen. I tillegg har han også spilt 15 landskamper på aldersbestemte lag.

Viktig å styrke på topp

På grunn mye skader har årets sesong så langt ikke gitt god uttelling. Fløy ligger på nedrykksplass i 2. divisjon avdeling 2 etter 11 kamper. A-lagets trener Vebjørn Urdal er godt fornøyd med signeringen og ser frem til styrke angrep ytterligere.

– Vi har vært uheldige med en del langtidsskader, spesielt fremover i banen. Men med Emil (Pedersen) og nå Mathias, får vi et angrep som blir farlig for motstanderne de siste 15 kampene, sier Urdal og fortsetter:

– Mathias er en spiller som trives godt med å bidra til å utnytte ubalanse, og er klar for å bidra til å snu en poengtrend vi ikke har vært fornøyd med. Sammen med de vi har, og den solide defensive tryggheten tror vi dette vil bli veldig bra.

Ønsker å bidra

Fredriksen har god kjennskap til Fløy, både fra tidligere kamper og gjennom broren Sebastian, som har spilt i klubben i fire sesonger. Han ser frem til å treffe gjengen og bli kjent med gutta.

– Jeg har selvfølgelig fulgt med på klubben de siste årene og det blir veldig gøy å bli enda bedre kjent med den og den supre supporterklubben, Rægestimen. Jeg ser frem til å bidra til at klubben holder seg i 2. divisjon, sier Fredriksen.

Han har utdannelse innen digital markedsføring og vil jobbe i Arkicon og Fløy.

Fredriksen er spilleklar og med i troppen førstkommende søndag, borte mot Notodden.