HALDEN: Hjemmelaget åpnet kampen forrykende på en meget ujevn gressmatte. Allerede etter to minutter hadde de to store sjanser, den siste ble reddet på streken av Sander Ystanes.

Etter ti minutter fikkFløy sin første sjanse da Jone Bjerkreim Kleppa forsøkte å saksesparke innlegget fra Sebastian Fredriksen i mål fra fin posisjon, men han traff ikke skikkelig.

Deretter fulgte en periode der Fløy var det førende laget uten å skape de store sjansene. Midtveis i omgangen var det Kvik som tok over føringen, men det ujevne underlaget så ut til å gå ut over presisjonen også for vertene. Etter halvtimen fikk laget til et fint angrep på høyresiden, men headingen ble blokkert i siste øyeblikk.

I det 37. minutt gikk Kvik Halden opp i 1-0 da Albert Makiadi enkelt kunne sette ballen i mål etter at Fløy-forsvaret ikke fikk klarert. Like etter gikk haldenserne opp til 2-0 etter at et stillestående Fløy-lag lot seg utspille og Fabian Næss doblet dermed ledelsen på heading på lengste etter innlegg fra høyre.

Like etter pause reduserte Fløy til 1-2 ved Emil Grønn Pedersen da han bredsidet et innlegg fra venstre. Men like etter reduseringen gikk Kvik opp til 3-1 da Ante Knezovic var uheldig og fomlet et innlegg fra Uranik Seferi inn i eget mål.

Fløy-gutta ga ikke opp og kom til et par/tre store sjanser, der spesielt Sebastian Fredriksen var nære på scoring ved to anledninger. Utover omganger fortsatte Fløy å presse, samtidig som kampen hardnet til. Kvik fikk Adi Markovic utvist i det 75. min da han regelrett tråkket på en liggende Mathias Fredriksen. I det siste kvarteret fortsatte Fløy å ha initiativet, men klarte ikke å skape farlige sjanser.

Fløy-gutta skal ha ros for helhjertet innsats kampen gjennom. En fem minutters periode i 1. omgang ødela nok mulighetene for seier. Best på Fløy var Sebastian Fredriksen, som virkelig har funnet formen etter et lengre sykdomsopphold tidligere i sesongen.

Trener Johannes Hardarson var etter kampen fornøyd med innstilling og innsats på en vanskelig bane, der Kvik Haldens fysikk nok ble avgjørende til slutt. Hardarson er for øvrig opptatt av at gutta avslutter sesongen på en skikkelig måte i de to resterende kampene.

Med dagens tap har ikke Fløy lenger mulighet for kvalik-spill til OBOS. Arendal og Moss kjemper en innbitt kamp om direkte opprykk, begge med 50 poeng to serierunder før slutt. For Fløys del handler det om å berge 3. plassen etter en flott sesong.