KRISTIANSAND: Det ble en skikkelig slitekamp da Randesund møtte Hinna i sin siste hjemmekamp for året.

Kampen startet særdeles treigt og etter ti minutter hadde hjemmelaget kun puttet to mål mot et sterkt Hinna-lag. Lagene fulgte hverandre tett en liten periode, men så fikk Hinna et ekstra gir og gikk opp til en tremålsledelse etter 22 minutter. Randesund sto tidvis bra i forsvar, men det var angrepet som ga de største utfordringene. Vertene kom til mange gode sjanser, men klarte ikke å skyte hull på Hinnas keeper. Etter 1. omgang var stillingen 11-11.

Etter pausen fortsatte lagene å følge hverandre tett. Randesund fikk mer dreis på forsvaret utover omgangen, og med en god keeper klarte laget å holde Hinna unna, selv med et varierende angrepsspill. Både Sanne Andreassen og Isabel Gunnerød var påskrudd og utnyttet at gjestene var svake på gjennombrudd.

Begge hadde noen tøffe, men viktige satsinger som gjorde at hjemmelaget kunne dra i land seieren med sluttsifrene 26-21.

Randesund ligger nå på tredjeplass i 2. divisjon avdeling 3, fire poeng bak serieleder Åsane (som har to kamper mer spilt).