KRISTIANSAND: Solide Vigør ledet G16-serien foran siste runde med to poeng og to flere scorede mål enn Randesund. Vigørs kamp mot Våg på Hellemyr endte 2-2, etter at Vigør hadde ledet 2-0. Det betød at RIL måtte vinne sin kamp mot Trauma med tre mål for å gå forbi og bli kretsmester.

Kampene går som kjent samtidig i de siste rundene, så det er vanskelig å spille på resultat. Likevel gikk ryktene på Sukkevann om 2-2 på Hellemyr, og det nådde benken hos RIL på et tidspunkt ut i 2. omgang. Da var stillingen 1-0 til RIL.

RIL la på til 2-0, og det ble fort klart at i de siste ti minuttene måtte man ha ett fattig mål til for å vinne serien.

RIL presset på, og ett minutt før slutt førte midtstopper Benjamin Konnestad-Nordal ballen oppover fra sin midtstopperposisjon. Han fikk lite press på seg, og kunne avansere helt opp mot Traumas 16-meter. Her møtte han press, men fikk leivet av gårde et skudd med sin svakere fot. Skuddet var akkurat godt nok til at det snek seg inn via stolperoten, og inn!

Like etter blåste dommeren, og Randesund ble kretsmester med minst mulig margin.

Årets G16-avdeling har vært svært jevn og tøff. Seks veldig gode lag har spilt bare jevne kamper gjennom en god høstsesong.

Slike jevne avdelinger er gull for unge spillere, og gir enormt god læring.

I tillegg til å bli kretsmester, har Randesund også levert strålende turneringer i årets sesong: