Malene Rypestøl (15) fra Varodd vant like godt superfinalen for 16 år/yngre på 50m fri som er forsøk med åtte svømmere, semifinale med fem svømmere og finale med tre svømmere i løpet av 10 min. Hennes tid var 27,07 i semifinalen og alle hennes tre løp var på 27-tallet.

Også på 50m bryst gikk hun til topps i superfinalen med beste tid både i forsøk, semifinalen og finalen med henholdsvis 34.85 – 34.83 og 35.21. Og endelig tok hun også bronse i superfinalen på 50m rygg.

Malene vant som hun ville 100m fri på 59,91 i 16 år/yngre søndag formiddag, men var nok ganske utladet da hun svømte inn til 1,00,03 i superfinale her og ble firer etter å ha svømt seg gjennom tre superfinaler på 50m kort tid før hun avsluttet med 100m fri.

Dennis Aateigen (15) fra Team Sør/KSA vant superfinalen i 50m rygg i klasse 17 år og hadde en knallhard kamp med Simon Neerland (17) fra Team Sør/Mandal. Simon var raskest i forsøk med 28.82 og semifinale med 28.58 mot Dennis 29,16 og 28,97, men Dennis klarte å fullføre serien best med 28.97 i finalen mot Simons 29.73.

Verdt å merke seg er at Dennis i forrige uke kjørte en serie på 5x50m rygg med start hvert halvannet minutt og hadde hver eneste 50m på 30-tallet. Dermed har Dennis vunnet både 50m rygg (28.97) 100m rygg ( 1.00,03) og 200m rygg (2.10.08) i konkurranse med to år eldre konkurrenter.

Sofie Reisænen Team Sør/ Vågsbygd klarte bronse i superfinalen på 50m rygg med 30,39 som beste tid. Hun hadde bare to utenlandske svømmere foran seg.

Ole Marius Rist Jensen (15) fra Team Sør/KSA gjorde noen kjempesterke tider på 50m og 100m bryst og var i finalen på 100m bryst hvor han svømte på sterke 1.08.08 – pers med over to sekunder.

Andre svømmere som plasserte seg blant de åtte beste i dette landets største internasjonale stevne i Bergen, nevner vi Bendik Råsberg, Varodd med 7. plass på 100m rygg i juniorklassen, Tuva Tronstad Team Sør/Vågsbygd med 6-plass på 200m rygg og 7 plass på 50m rygg i dameklassen, Amalie Thorstensen Team Sør/ Vågsbygd med 8. plass på 100m butterfly og 8-plass på 200m butterfly i dameklassen. 27 årige Bernt Seyffart, Team Sør/ Mandal fikk 8-plass på 50m bryst i seniorklassen.