Etter at det hadde regnet rekordmye dagen og kvelden før ble det strålende solskinn løpsdagen lørdag 9. september. 214 løpere fant veien fram til startstreken i Lillesand for årets Olasheiløp i 9,5 og 16 kilometers løyper.

Klikk her for bildegalleri:

Terrenget var vått, men glisene var brede for dem som deltok.

– Dette må jo være sant som de sier, dette er det vakreste terrenget på hele Sørlandet, var det en løper som utbrøt etter løpet. Han hadde tatt seg tid til å nyte utsikten fra hav til hei.

Mens de raskeste neppe tok seg tid til det. Vinner blant damene i den lengste løypa var Kjersti Karoline Danielsen fra Kristiansand med 1 time og 17 minutt, mens raskeste i den korteste var Karianne Rosef med tiden 48,38. Blant herrene løp Øystein Sylta raskest på 16 kilometer med 1 time og 13 minutt mens Eyvind Hurvenes løp inn på 43,57 på 9,5 kilometer.

Sjekk alle resultatene her

Arrangørene i Lillesand idrettslag er strålende fornøyde med arrangementet som gikk knirkefritt og uten uhell for syvende år på rad. De sikter mot det åttende året neste september, men før den tid arrangerer de «miniversjonen» som heter Skifjell-løpet, på selveste 16. mai.