Siste serierunde i Umbroligaen for sesongen 2014/15 ble spilt i Sørlandshallen torsdag kveld. Tross vanskelige kjøreforhold etter det store snøfallet kunne 28 kamper spilles som et skikkelig punktum for en lang sesong.

Studentene ved UiA satte sitt preg på Umbroligaen med 2 herre- og 2 kvinnelag fra Kristiansand og 1 herre- og 1 kvinnelag fra Grimstad. Her jubler begge herrelagene fra Kristiansand, KSI 1 og 2, med pokaler for henholdsvis første og tredje plass i 2. divisjon. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
Nordea kjempet lenge med Windmill om seier i 3. divisjon, først i siste serierunde var seieren sikret og opprykk et faktum. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
Lille Istanbul er et lag tilknyttet restauranten med samme navn i Kristiansand sentrum. De har spilt seg oppover i seriesystemet og klarte denne sesongen å kile seg inn mellom studentlagene i 2. divisjon og endte på 2. plass og dermed opprykk. Restauranten Lille Istanbul ble imidlertid solgt tidligere i denne uka og neste år må laget skifte navn og tilknytning. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
Elkem Oldboys har i mange år vært et av de beste lagene i sin klasse i Umbroligaen. Torsdag ble det klassiske toppoppgjøret mot Politiet spilt, disse to lagene har i kjempet om tittelen i en årrekke. Kampen ble som vanlig tøff og velspilt, men med uavgjort 2-2 kunne Elkem oldboys igjen sikre seg tittelen som beste oldboyslag i bedrifsfotballen. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
Politiets oldboyslag er med sin fysikk og kapasitet en fryktet motstander i oldboysklassen i Umbroligaen. Som vanlig kjemper de helt i toppen av serien, men var avhengig av seier i siste kamp for å gå helt til topps. Kampen endte imidlertid 2-2 og på målforskjell endte Politiet utenfor topp tre for første gang på mange år. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
BiH (Bosnisk forening) har vært med i 1. divisjon i Umbroligaen i en årrekke, men uten å gjøre seg spesielt bemerket. Denne sesongen har de imidlertid kjempet i toppen og hvis de siste resultatene denne siste kampdagen gikk deres vei kunne de gå helt til topps. De kjempet til siste slutt, men målforskjellen gjorde at de måtte nøye seg med 2. plass. Allikevel meget fornøyd årets sesong. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.
Magnus Øslebye fra Windmill ble årets toppscorer i Umbroligaen i bedriftsfotball. Toppscoreren kåres blant spillerene som er registrert med flest hat trick i årets sesong. Før siste kamprunde hadde Magnus Øslebye fra Windmill og Ronny Skårdal fra Politiet notert seg for 5 hattrick hver. I siste kamprunde kunne Magnus Øslebye dra i land den siste hat trick'et og ta på seg gullskjorta som årets toppscorer. Her er han avbildet med gullskjorta og pokalen for Windmill's andreplass i 3. divisjon og dermed opprykk. Foto: Foto: Fredrik Fredriksen.

Det var spenning helt til siste slutt i mange av divisjonene og i mange tilfeller falt ikke avgjørelsen før i siste kamp. Med åtte forskjellige klasser/divisjoner var det mye å kjempe om og 24 pokaler til utdeling. Full resultatservice med tabeller er oppdatert på nettsidene til Vest-Agder bedriftsidrettskrets, sjekk HER. Nå skal spillerne puste ut i påsken før utesesongen tar til i april/mai.