Vellykket landsfinale i stup i Aquarama

De beste juniorstuperne i landet var i helgen samlet til dyst i Aquarama. Kristiansand Stupeklubb var arrangør for årets landsfinale. Vi hadde 60 deltakere fra hele landet og det ble et vellykket arrangement. Siden de yngste deltakerne er 11 år, kan det ikke kalles norgesmesterskap for det vil komme i konflikt med barneidrettsbestemmelsene. Kristiansand Stupeklubb \[…\]

De beste juniorstuperne i landet var i helgen samlet til dyst i Aquarama. Kristiansand Stupeklubb var arrangør for årets landsfinale. Vi hadde 60 deltakere fra hele landet og det ble et vellykket arrangement.

Siden de yngste deltakerne er 11 år, kan det ikke kalles norgesmesterskap for det vil komme i konflikt med barneidrettsbestemmelsene.

Kristiansand Stupeklubb hadde flere utøvere i aksjon og gjorde veldig bra resultater.

Emil Jacobsen og Mikkel Bentzrud Rasch er blitt to sterke navn i C-klassen og Emil vant her både svikt og tårn, og står i midten på begge bildene under. Han satte personlig rekord i begge øvelsene. Mikkel fikk en flott tredjeplass i svikt. På tårnet hadde han en stygg miss og mistet tredjeplassen som han lå an til. Dermed endte han på femteplass.

Vi hadde også tre debutanter i Silje Saatvedt, Kurt Baatz Strandberg (bror til Thelma) og Philip Sandved. Disse gjorde en utrolig flott innsats i sitt første stevne noen gang og blir forhåpenligvis faste deltakere fremover.

Thelma Baatz Strandberg (i midten på bildet under) stupte åpen klasse og på svikten vant hun på ny personlig rekord. I tårnet måtte hun se seg slått med fire poeng av Anne Vilde Tuxen fra Randaberg. Hun er kjempefornøyd med stevnet da det nå går fremover etter skaden.

Det var en flott blanding av gamle stupere og foreldre som var med og gjorde stevnet mulig og alt gikk fullstendig knirkefritt.Vi er heldige som har fått litt medlemmer og litt resurser vi kan benytte oss av.