I pinsehelgen deltok Start G12 født 2002 i SW cup (tidligere Danske bank Cup) i Danmark. Med en stor tropp på 19 spillere ble det delt i to jevne lag. Det var påmeldt 16 lag fordelt på fire puljer, med god dansk motstand og gode norske lag.

Av fire lag i semifinalene var to av dem fra Start, en fantastisk prestasjon sett i lys av delingen av troppen mot andre lags topping av lagene.

Start 1 spilte en hard og god semifinale mot Skedsmo og gikk på et ufortjent 4-2 tap. Mens Start2 feide Bams IF fra Hjørring av banen med 5-2. Flotte prestasjoner i begge kamper med masse bra spill som tegner godt for fotballen på Sørlandet.

I hhv bronsefinale og finale ble mer dramatikk enn i påskekrimmen og masse god fotball. Start 1 gikk på en uavgjort mot de danske drenge i en meget god 2-2 kamp, i straffesparkkonkurransen viste Start 1 seg som det sterkeste laget og sikret seieren med 6-5 på straffer.

Finalen mellom Start 2 og Skedsmo ble en gysare som innholdt det meste. Masse mål, inkludert et selvmål, knallhardt duellspill og enorm innsats. Ved fulltid sto det 3-3 etter en fantastisk opphenting av Start 2, som viser karakter og aldri gir seg. Det ble atter igjen avgjørelse etter straffespark, 1 bom av Skedsmo og 2 bom av Start 2 sikret seier i G12 til Skedsmo. Gratulerer!

Ik Start G12 sikrer altså sølv og bronse i klassen U12!! FANTATISK!

Vi sitter igjen med masse av gode minner og lagene har spilt fantastisk fotball. Fremtiden er lys for Start`s juniorer. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Mvh stolte trenere; Svein Rune, Sjur og Raymond.