Guttene gjorde en kjempeinnsats, men tapte 3-0 for brasilianske Rio das Ostras i kvartfinalen i verdens mest internasjonale fotballturnering, Dana Cup.

Etter 1. omgang var stillingen 0-0. De høyreiste brasilianerne var hakket bedre, men vi hadde også våre sjanser.

I åttedelsfinalen ble det en spennende kamp mot Karlbergs. Våg presset på med mange gode muligheter, så det var utrolig deilig da Seleke fikk satt ballen i mål midtveis i andre omgang. De siste 15 minuttene kjørte Karlbergs opp mye folk for å utligne men vi greide å stå imot, samtidig hadde vi et par farlige kontringer som fort kunne gått inn.

I 16.delsfinalen vant vi 7-1 over Selbek, med mål av Andreas (2), Seleke (2), Adrian (2) og Steffen. Før det har vi slått Verdal 5-0, Krokes 6-0, Skedsmo 2-1 og Voss 4-0