Muniya Halvåg (18, t.v.) og Vilde Kittelstad (16) kaller seg «Soccer girlz» og har laget denne triksevideoen.

Muniya skriver følgende til Lokalsporten:

Vi ble kjent med hverandre da Vilde kom til Gimletroll i høsten 2014. Vi begynte begge å trikse veldig tidlig. Før vi begynte med mer seriøs fotballtrening, var vi ofte på banen med noen venner eller bare alene for å trikse. Vi så veldig mye på YouTube og ble inspirert av ulike personer, blant annet Ronaldo, og F2Freestylers med Jeremy Lynch og Billy Wingrove. Det var ikke så mange av våre venninner som var så interessert i å trikse, noe som var litt kjedelig.

Etter hvert som fotballen ble mer seriøs og vi måtte bruke mer tid på skole, ble det lite tid til triksing. Men da Vilde kom til Gimletroll, fant vi begge endelig en triksevenn. Noen av triksene kunne vi begge, men vi hadde også triks å lære hverandre. Vi hadde tydeligvis sett mange av de samme YouTube-filmene. Etter sesongen tenkte vi derfor å lage en triksevideo. Det er veldig gøy å trikse, men blir ikke så mye tid til det nå, bare litt i ny og ne. Gøy å ha noe å imponere med!

Nå spiller vi begge på damelaget til Gimletroll. Jeg begynte å spille fotball da jeg var seks år. Jeg har spilt i Donn før jeg gikk til Gimletroll.

Vilde melder følgende:

Før jeg kom til Gimletroll spilte jeg på Valle. Jeg startet med fotball da jeg var seks år.