Vi valgte å kjøre i gang september-måneden med løp i både innland og utland. Vår yngste og eneste crosskartsjåfør, Kjell André Knabenes reiste mot hovedstaden for å kjøre ”Høstmester´n” arrangert av NMK Gardermoen. Kjell Andre hadde andreplass i de to første innledende omgangene men måtte bryte i tredje og siste omgang. Selv skriver han på Facebook at det var lite samarbeid mellom ham og karten dette løpet, likevel holdt det til finale og Kjell André tok turen om pallen før han reiste hjem med pokalen for tredjeplassen i klassen 125CC.

Lars Christian Lote Rosland i depot under helgens EM-runde i Loheác. Foto: Foto: Kristine Salte

Samtidig dro ”rogalendingene våre”, Lars Christian Lote Rosland og Kristine Salte, til Loheác i Frankrike for å kjøre den fjerde EM-runden i rallycross. Denne gangen var det Lars Christian sin tur til å kjøre ”rallycorsaen” som han deler med kjæresten Kristine. Med en 15. Tid i Q1, 26. Tid i Q2 og Q3 samt en 14. Tid i Q4, kvalifiserte ikke poengsummen til finalekjøring for Lars Christian. Han er likevel godt fornøyd med et kjempearrangement og en 19. plass i klassen S1600.

Tor Egil Rosland i sin Volvo rallycrossbil. Foto: Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Vel tilbake i Norge, rettere sagt i Egersund, kjørte Tor Egil Rosland inn til en tredjeplass i rallycross. I samme løp kjørte også Andreas Lote Rosland, da i bilcrossens seniorklasse. Han sier selv at løpet gikk ”så som så” men er likevel godt fornøyd med egen kjøring, spesielt siden han fikk gjennomført løpet uten noen tekniske problemer. Andreas ler litt og sier at det er greit når det bare er sjåføren det står på, samtidig har det nok vært noe rusk i forgasseren – for plasseringen, den fikk han ikke med seg.

Andreas Lote Rosland i sin Volvo. Foto: Foto: Anne Beth Mål Arntzen