GJESDAL: Begge lagene rykket ned fra 1. divisjon sist sesong, og Randesund-damene var innstilt på et tøft oppgjør i Ålgårdhallen.

Et heltent bortelag fikk en drømmestart på kampen og ledet 8-3, da Ålgård så seg nødt til å ta sin første time-out etter ti minutter. Dette hjalp hjemmelaget lite og Randesund fortsatte å kjøre ifra. Med et kompakt forsvar kunne keeper Elisabeth Rosenvold plukke ned skuddene fra hjemmelaget og gjestene kunne kjøre ankomst på ankomst. Lagene gikk til pause på stillingen 19-13 i favør Randesund.

Truls Danielsens damer sparte heller ikke på kruttet i 2. omgang. Etter noen tekniske feil og skuddmisser de første minuttene, dro damene ifra og Ålgård la ned time-out-kortet etter åtte minutter. Randesund ledet da med ni mål. Resten av omgangen ble en parademarsj. Vertene kom aldri inn i kampen, og Randesund kunne juble for sluttresultatet 38-25.

Dette var en skikkelig lagseier. Alle bidro på hver posisjon og det endte med at alle utespillerne kom på scoringslisten, med linjespiller Ine Flaa Lindgren som toppscorer med 11 mål.

– Jeg er ekstremt stolt og imponert over det jentene leverte i denne kampen, sier Randesund-trener Truls Danielsen og utdyper:

– Vi visste på forhånd at Ålgård borte ville være en hard nøtt, men vi har hatt noen gode treningsuker og en god gjennomgang på trening lørdag formiddag, så jeg følte vi skulle være godt forberedt på hva som ville møte oss. Dette var en skikkelig lagseier!

Etter fem kamper er Randesund nummer to på tabellen i 2. divisjon avdeling 3, med åtte poeng og en målforskjell på 166-137. Hinna topper med ti poeng på seks kamper og en målforskjell på 145-131. Se tabellen her.