UTØVERBLOG: Endelig kan jeg spise igjen! Etter min siste proffkamp i thaiboksning ved Lion Fight i Sverige gikk jeg opp 13 kilo på bare sju dager. Etter å ha spist sunt og lite i halvannen måned før kamp var det deilig å tillate seg noe junk food. Mange tenker nok ikke på at innveiing før kamp kan være en utfordring i seg selv. På bare seks uker før Lion Fight måtte jeg gå ned fra 90 til 77 kilo og samtidig trente jeg hardt hver dag.

Jeg klarte dessverre ikke å beseire min svenske motstander på hans hjemmebane 31. august. Motstanderen min hadde totalt sett flere poeng, og vant på flere spark enn meg. Det var en jevn kamp på tre runder, og selv om jeg fikk gjort mer skade på ham enn han gjorde på meg, holdt det likevel ikke mål denne gangen.

foto
Fra innveingen med min svenske motstander Joakim Hägg til venstre på bildet. Foto: Jørgen Pedersen

Revansjelysten min er stor, og jeg har tre måneder til å trene meg opp til Scandinavian WBC-tittelkamp i Sverige. Denne gangen skal jeg gå i vektklassen 79 kilo, så vektreduksjonen blir noe lettere. Jeg har et godt team rundt meg som setter opp kostholdsplan og jeg benytter også water-loading teknikken. Det krever et ekstremt fokus å gå ned i vekt rett før kamp og samtidig trene veldig hardt, men det skjerper fokuset mitt. Neste gang skal seieren være min!

Les flere innlegg av Andreas Skarvold Iversen her

Les også:

La på seg 15 kilo muskler - sjekk forvandlingen