KRISTIANSAND: Fløy-spissen Kristian Strømland Lien nettet to ganger, og han er nå toppscorer i Norge på de tre øverste nivåene med sine 12 mål.

Det skulle bli en underholdende ettermiddag i solfylte omgivelser på Flekkerøy og Cemo Arena. Fløygutta vartet opp med finspill, haugevis av sjanser og bra guts i siste kamp før de nå tar ferie og får en velfortjent sommerpause.

Kampen åpnet rolig, men allerede etter kvarteret var spilt var Fløy nær scoring da Mathias Fredriksens avslutning ble reddet på streken. Første scoring kom like etter da Kristian Lien headet inn 1-0 på corner fra høyre i det 17.spilleminutt. To minutter senere lå ballen igjen i Ullern-målet da Emil Pedersen ble spilt fint gjennom av Fredriksen på venstresiden.

Tomålsscorer

Men Fløy ga seg ikke der, 3-0 kom i det 38. minutt der Emil Pedersen på venstrekanten dro seg forbi Ullern-forsvaret og spilte uselvisk til Kristian Lien, som satte sitt andre mål for dagen.

Minuttet senere kom nok en scoring og 4-0. Emil Pedersen spilte ballen langs bakken, Kristian Lien hoppet over og Mathias Fredriksen hadde løpt seg fri og var alene foran mål og kunne enkelt sette ballen i mål. Fløy i fyr og flamme med imponerende spill og underholdende rægefotball foran Rægestimen og de rundt 250 oppmøtte.

I pausen måtte Fløy foreta et bytte der Altin Ujkani, som fikk seg en smell på oppvarmingen, måtte kaste inn håndkleet. Benjamin Sundo kom inn og tok plassen hans i Fløy-forsvaret.

Utvist

Ullern reduserte til 4-1 et par minutter ut i andre omgang ved sin toppscorer Jens Aslaksrud. Med halvtimen igjen å spille gjorde Ullern det enda vanskeligere for seg selv da Hedi Ali ble utvist med direkte rødt etter han sparket Anders Hella da ballen var ute av spill.

I det 64. spilleminutt satte Emil Pedersen spikeren i kista med en ypperlig avslutning der han utnyttet et nølende Ullern-forsvar, 5-1.

Etter scoringen gjorde Fløy en del bytter der Preben Hille, Dirirsa Gamachis og André Richstad kom inn og fikk verdifulle kampminutter i bena. Og med ti minutter igjen kom også Markus Aamodt innpå.

Strålende avslutning

Det hele endte 5-1 og ble med det en fantastisk avslutning på vårsesongen da Fløygutta nå tar ferie på 2.plass i PostNord-ligaen, som gir kvalik til til OBOS-ligaen.

Johannes Tor Hardarson og teamet hans har imponert mange med de solide resultatene som har blitt levert denne vårsesongen. Fløy står med 6 seire og 1 uavgjort på siste 7 kampene og hele 23-5 i målforskjell, og er nå det mestscorende laget i avdelingen.

I tillegg har vi toppscoreren i PostNord-ligaen og for øvrig i de tre øverste divisjonene i Kristian Lien med 12 mål. Vi går derfor en spennende høstsesong i møte der vi kjemper i toppen om å kvalifisere oss til OBOS-ligaen. Den starter 20.august med hjemmekamp mot Strømmen på Cemo Arena.