Ulrike Schenk fra Grimstad Turistkontor er her på Fløyheia, som er en de toppene som inngår i Ti på topp i Grimstad i aktivitetsperioden 26. mars-30. september. Ulrike Schenk fra Grimstad Turistkontor er her på Fløyheia, som er en de toppene som inngår i Ti på topp i Grimstad i aktivitetsperioden 26. mars-30. september. Foto: Grimstad Turistkontor

Ti topper i nytt turtilbud

Ti på topp Grimstad starter 26. mars, er åpen for alle og har en egen app.

GRIMSTAD: Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre, hvor målet er å besøke ti ulike turmål.

De fleste turmål er toppturer, men vi inkluderer også noen flotte turmål som ligger i flatere terreng. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form.

Vår til høst

Gjennom å registrere turene på nettsiden vår, eller i Ti på topp-appen, håper vi å gi deg en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i Grimstad. Aktivitetsperioden varer fra 26. mars til 30. september.

Her står Ulrike Schenk på toppen av Kollen. Foto: Grimstad Turistkontor

GPS-sporing

Alle kan delta i Ti på topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, eller som individuell deltaker. Når du er påmeldt, vil Ti på topp-appen og GPS-sporing gjør at du til enhver tid kan sjekke om du er på rett vei og se hvor langt det er igjen til «mål». Svært motiverende, spesielt for barn.

Vi satser på å få til fellesturer til hvert turmål i løpet av sesongen, men må av smittevernmessige årsaker komme tilbake med tidspunkt for dette.

Dette er toppene

Turene man kan gå er til Dyrevarden, Einerfjell, Fløyheia, Kollen, Randvikkallen, Ribbås, Rossekniben, Utsiktspunkt Myråsen, Veråsheia og Østerskogen. Dette ifølge nettsiden grimstad.tipåtopp.no, der 139 deltakere hadde registrert seg onsdag formiddag.

Info om turer får man også via en egen Facebook-gruppe. Det blir premiering både underveis og ved sesongslutt.