LINDESNES: Søgne FK dro til Vigeland lørdag formiddag, med ambisjoner om seier, men samtidig med respekt for motstanderen som så langt i 4. divisjon har hatt variable resultater. Kampen ble en eneste lang maktdemonstrasjon fra Søgnes side, og laget ga seg ikke før Jarle Rogstad satte punktum med lagets åttende mål for dagen.

Magne Karlsen viste seg igjen som en giftig målscorer, og satte lørdag hele tre mål. Alle tre i 1. omgang. Med dette er Magne oppe i åtte scoringer på de fem første seriekampene! Øvrige mål ble satt inn av Markus Aamodt, Stian Aamodt, Jens Jærnes, Fredrik Haldorsen (straffe) og Jarle Rogstad.

Veteranen Jarle Rogstad scoret Søgnes åttende mål. Foto: Thor Øyvind Rustad

Spillemessig var Søgne omtrent så overlegne som sluttresultatet viser. Giv Akt hadde lite å stille opp med, og måtte ty til ulovlige metoder for å forsøke å stanse bortelaget. Det resulterte i seks gule og et rødt kort, og altså med storseier til Søgne.

Hele benken fikk prøve seg i denne kampen, og 15 åringen Jonas Seim gjorde et godt innhopp. Juniorspilleren Fredrik Vidringstad debuterte lørdag for a-laget, og serverte en målgivende pasning til Jarle Rogstad som satte inn Søgnes siste mål.

Fredrik Vidringstad bidro med blant annet en målgivende pasning i sin debut. Foto: Thor Øyvind Rustad

– Vi visste at med bare et toppet lag og på en veldig god dag kunne vi ha spilt jevnt med Søgne i toppform. Men dessverre var flere nøkkelspillere ute denne dagen. Periodevis var jeg fornøyd med spillet og vi klarte å skape flere gode sjanser, påpeker Giv Akt/MK 2-trener Markus Frank Kobler.

Se full kampfakta her