SANDEFJORD: Tidligere denne lørdagen hadde Elverum slått Sandefjord med to mål, så RIL var forberedt på to tette kamper.

Målvakt var RILs beste

Kampen startet veldig jevnt, og lagene vekslet på å lede frem til 5-5. Da fikk Randesund er dårlig periode, som de tapte hele 9-1. Randesund scoret de to siste målene i omgangen og gikk til pause med 8-14.

Etter pausepraten våknet Randesund og spiste inn Elverums ledelse til ett mål, 20-21. En uheldig utvisning og et mål i mot i siste sekund førte til 20-22-tap. Tross tap var dette Randesund beste kamp så langt i den nasjonale Lerøyerien.

Miriam Aarhus ble kårets til Randesunds beste med 10 redninger i 2. omgang.

Timålsscorer

Etter et par timers hvile og litt mat ventet Sandefjord på motsatt banehalvdel. Dette ble nok en jevn kamp, hvor lagene vekslet på å lede. Nok en gang ble det en dårlig periode midt i 1. omgang, hvor Sandefjord gikk opp i en 9-5-ledelse. Til pause ledet Sandefjord 13-10.

2. omgang ble en thriller av en håndballkamp. Jentene fra Kristiansand nærmet seg mål for mål og overtok ledelsen mot slutten av kampen. Begge lagene scoret flere i angrep på rad, og Randesund beholdt ettmålsledelsen inn i siste spilleminutt.

I overtall bommet Sandefjord  på et kantskudd 30 sekund før slutt. Randesund hadde ballkontroll, men en teknisk feil ga Sandefjord en siste sjanse. En skikkelig god forsvarsinnsats fremprovoserte en brøyt i siste forsvar, og Randesund hadde ballen kampen ut og vant med ett mål, 24-23.

Helene Damsgaard ble kåret til banens beste i denne kampen med sine 10 mål.

Laget til Randesund består nesten utelukkende av spillere født i 2004, og som førsteårslag i Lerøy er det mange tøffe kamper med veldig god motstand. I helgens kamper kjempet jentene godt og i den siste kunne de innkassere en fortjent seier.

Disse gode matchene gir laget både selvtillit og viser at de har mye å bygge videre på. Nå venter avslutningshelg i Lerøy første helgen i april.