Det var mange gode resultater for Kristiansand Orienteringsklubb under Norges O-festival i helgen. Marianne Andersen viste

da hun i suveren stil vant mellomdistansen på søndag. I løpet, som også var NC-løp, var hun ca 2.30 foran neste dame. God fart og sikker orientering medførte at hun fikk revansje fra en noe skuffende langdistanse på lørdag.

Helgen startet med sprint på fredag kveld. Her fikk Sebastian Daland en flott 2.plass i yngste jr.klasse. David Runde løp inn til en 4.plass i den harde 16-årsklassen.

Sebastian Daland hadde 2 pallplasser under helgens NC-løp Foto: Foto: Pål Runde

Lørdag var det langdistanse i et krevende og tungt trønderterreng. Nok et supert løp av Sebastian Daland gjorde at han fikk en ny 2.plass, bak suverene Kasper Fosser fra Heming. Marius Aurebekk ble nr. 10. I eldste jr.klasse slo Marius Pytten til med flott 2.plass, her fikk Johannes Bakke Aashamar en god 7.plass. Nok et godt løp av David Runde med en 5.plass. I herrenes senior var Dag Blandkjenn best av våre med en fin 13.plass, mens Marianne Andersen løp inn til 7.plass i dameklassen.

Flott 2.plass til Marius Pytten på langdistansen i NC i helga. Foto: Foto: Ingvild Mulen

På søndag slo Marianne Andersen til med suveren seier på mellomdistansen. Denne distansen skal hun også løpe under VM i Estland om halvannen uke.

– Bra å ta med seg et godt løp fra helgen inn i de siste VM-forberedelsene, sier Marianne.

Marianne Andersen dokumenterte god VM-form i helga. Foto: Foto: NTB Scanpix

Sebastian Daland avsluttet en vellykket helg med å løpe inn til 5.plass.

– Jeg hadde noen småbom i dag, men fredagens og lørdagens løp er jeg veldig fornøyd med. Krevende orientering, i et o-teknisk vanskelig terreng, gjennomførte jeg uten særlige tidstap. Godt å få til en slik helg!, sier en fornøyd 18-åring.

David Runde avsluttet også helgen flott, med en 3.plass i H16. Fin bekreftelse for David Runde på at formen er i anmarsj to uker før junior-VM i Finland.

O-festivalen er Norges største orienteringsarrangement. I tillegg til at det er NC for eliten, er det o-løpere i alle aldre med. Over 2000 deltok i løpene som gikk i Oppdal, i Sør Trøndelag.