En bekvem ledelse på seks mål ti minutter før full tid endte med ettmålsseier 23-22 på bortebane. Mathias Christiansen var KIFs toppscorer og beste spiller.KIF ledet 14-11 ved pause, og hadde full kontroll stort sett over førsteomgangen. 20 minutter ut i omgangen var det en ledelse på fem mål. Men den skrumpet plutselig inn til ett mål fem minutter før pause.Men så kom det to raske scoringer, som gjorde at gjestene fra Kristiansand kunne gå til pause med en ledelse på tre mål.

Betryggende

Ledelsen til KIF var betryggende helt til det var spilt cirka 20 minutter av andreomgangen. Da ble en ledelse på seks mål etter hvert kuttet ned. Det ble noen nervepirrende sluttminutter. I de siste ti minuttene scoret ikke KIF et eneste mål, og vertene halte innpå. Ledelsen ble redusert til ett mål halvannet minutt før slutt, men KIF klarte å hale seieren og to poeng i land – i en kamp der bortelaget pådro seg hele 16 utvisningsminutter.

Gode i 50 minutter

KIFs seniorleder, Erlend Årstein Hansen, sier at laget var gode i cirka 50 minutter av kampen.

– På slutten ble laget stresset og tok tidlige og hodeløse avslutninger. Men det var viktig med to poent. Mathias var veldig god. Han ble toppscorer med fem mål og var banens beste Moro også at nykommeren til KIF, Johannes Jåsund, gjorde en god kamp. Det samme kan sies om vår keeper Adin Sehovic, sier Hansen.