ARENDAL: Mladenovic, som opprinnelig er fra Porsgrunn, signerte kontrakten med Arendal Fotball fredag. De to siste sesongene har han spilt for Sandefjord, mens han tidligere har vært i både Pors og Odd. Kontrakten med Sandefjord gikk ut ved nyttår.

Utvikling

– Arendal har et trenerteam med Roger Risholt, Tommy Svindal Larsen og Bjørge Fedje. Det er ingen klubber i 2. divisjon som matcher dette. Her i Arendal kan jeg være med på å gjøre en forskjell og bidra til at laget kjemper i toppen. Det er mer motiverende enn å spille i en klubb som sannsynligvis havner midt på tabellen eller kjemper mot nedrykk, sier Mladenovic.

Ferdig med skader

Den raske kantspilleren står med over 50 kamper i eliteserien og mer enn 20 kamper i 1. divisjon. Men de siste sesongene har vært preget av skader. Menisktrøbbel førte til at han til slutt måtte gjennom operasjon og siden desember har han jobbet målrettet med et gjenopptreningsprogram. Det kan derfor ta et par uker før han er i full trening med sine nye lagkamerater i Arendal, men den medisinske undersøkelsen som ble gjort fredag bekreftet at skadeproblemene nå skal være et tilbakelagt stadium.

– Jeg må ta litt hensyn i starten, men målet mitt er å være med for fullt så raskt som overhodet mulig, understreker Stefan Mladenovic som deltar på sin første Arendal-trening allerede til mandag.

Passer perfekt

Arendal-trener Roger Risholt mener lynvingen vil passe perfekt inn i årets Arendal-lag.

– Offensivt ser det veldig bra ut nå, til tross for at Kristian Eriksen ble langtidsskadet. Stefan gir oss flere alternativer, samtidig som vi nå også kan vurdere å bruke andre offensive spillere i flere posisjoner, sier Roger Risholt.

Nysigneringen trives både på høyre- og venstrekanten, og han kan faktisk også benyttes som back – dersom det behovet skulle oppstå. Likevel er det først og fremst framover i banen han ønsker å sette spor etter seg. Han har vist at han er en spiller som både kan score mål selv og han kan skape muligheter for andre. I tillegg vil han være en konstant bakromstrussel med sin enorme fart.

– Ekstremfarten hans var vi veldig sultne på. Vi er kjempefornøyde. Arendal har hatt problemer med å score mye mål tidligere, nå håper vi at de seks-sju spillerne vi har i frontleddet vil gjøre en del mål for oss, sier Roger Risholt til Agderposten.

Han opplyser også til avisen at klubben fortsatt ser etter nye spillere, både i midtbaneleddet og forsvarsrekken.