Nikolai Aas har tidligere spilt for Lyngdal, Viking, Sandnes Ulf, Sogndal og Elverum. Nikolai Aas har tidligere spilt for Lyngdal, Viking, Sandnes Ulf, Sogndal og Elverum. Foto: Dagfinn Grastveit

Lyngdøl klar for Fløy

Midtstopperen Nikolai Aas (21) fra Lyngdal er klar for Fløy og spill på Arkicon Arena kommende sesong.

KRISTIANSAND: Nikolai har sin unge alder til tross allerede rukket å være innom flere klubber på høyt nivå i Norge. Han meldte tidlig overgang fra barndomsklubben Lyngdal til Viking i ungdomsårene, før han meldte overgang til Sandnes Ulfs juniorlag i 2017. Deretter gikk turen videre til ungdomssatsingen i Sogndal hvor han fikk brukbar erfaring i Norsk Tipping-ligaen med Sogndal 2. Og i 2019 tok sørlendingen steget opp i PostNord-ligaen, da han skrev under for Elverum hvor han har spilt siden.

Nå går altså turen videre til Flekkerøy og Fløy der den høyreiste stopperen vil fortsette sin gode utvikling under ledelse av trenerduoen Nikola Trajkovic og Marius Kjørvik Johansen.

Fløy-assistent Kjørvik Johansen kommer med følgende lovord om sørlendingen:

– Vi har nå sett Nikolai en god stund på trening, og er overbevist om at han er en spiller vi ønsker å satse på. Han er robust fysisk, har høyde og er meget bra i lufta. Han har gode ferdigheter med ball i beina, noe vi ser etter hos midtstoppere. Nikolai er fortsatt veldig ung, og jeg tror vi kan hjelpe ham å ta ytterligere steg.