KRISTIANSAND: Søndagens 2. divisjonskamp i Sukkevannhallen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre tett gjennom store deler av 1. omgang. Randesund-damene fikk verken flyt i forsvarsspillet eller angrepsspillet de første 20 minuttene og lå under med ett mål. De siste ti minuttene av 1. omgang løsnet det smått for hjemmelaget. Vi scoret tre mål på rappen og kunne gå til pause på stillingen 17-15.

Etter pause nektet Tertnes å gi seg, selv om de havnet fire mål bak. Etter 12 minutter gikk gjestene på ny opp i ledelsen, etter mange tekniske feil og skuddbom fra hjemmelaget. RIL-trener Truls Danielsen så seg nødt å ta seg en timeout for å få Randesund inn på rett spor igjen.

Isabel Gunnerød scoret seks mål mot Tertnes. Foto: Terje Refsnes

Det var ikke før de siste ni minuttene at vertene tok ordentlig grep. Isabel Gunnerød utlignet til 26-26 etter et flott gjennombrudd fra høyre bak, og med gode kanter som puttet sine sjanser, vippet kampen i Randesunds favør. Stillingen endte 34-27 til Randesund etter noen fantastiske sluttminutter, der Tertnes kollapset.

Dette har Truls Danielsen å si om kampen:

- Jeg er veldig godt fornøyd med seier, på en dag hvor prestasjonene var svært varierende. Det første kvarteret i hver omgang var under pari for vår del, men jentene viste god moral og samhold de siste kvarterene.

Kampens toppscorere ble Isabel Gunnerød og Ine Flaa Lindgren med seks mål hver. Randesund er nummer to på tabellen, to poeng bak tabelltopp Åsane, som har spilt én kamp mer.