KRISTIANSAND: Jentene fra Randesund fulgte dermed opp den flotte seieren borte mot Levanger og klatret også én plass på tabellen. Hjemmelaget startet veldig bra og gikk opp i en 3-0-ledelse, men Grane meldte seg på og etter 13 minutter sto det 5-5.

Randesund tok tilbake initiativet og ved pause leder de 15-10 etter en solid 1. omgang. Etter pause var det Grane som kom best i gang og scoret de tre første målene og stillingen var 15-13. Vertene ga seg ikke og kriget seg igjen opp i en femmålsledelse, denne gang 20-15 etter 18 minutter. Med ti minutter igjen ledet de 22-16.

Hjemmelaget holdt på ledelsen til det var fem minuttet igjen, men så satte Grane inn en sluttspurt. Med ett minutt igjen reduserte gjestene til 23-22, men en scoring av Isabel Gunnerød med 30 sekunder igjen sikret seier nummer to for Randesund.

– Dette var både deilig og viktig. Nå er vi med og har kontakt med de andre lagene på tabellen. Og vi fikk bekreftet at vi har utviklet oss, sier Randesund-trener Kjetil Tveit og legger til:

– Dette var en ny lagseier, men vi kommer ikke utenom målvakt Ida Gabrielsen. Hun sto en solid kamp og hadde flere avgjørende redninger. Vi spilte litt klokere enn tidligere, men fremdeles har vi ting å jobbe med. Idet kampen skulle avgjøres, pådro vi oss unødvendige utvisninger og gjorde for mange tekniske feil fremover.

Kommende kamp for Randesund er borte mot Charlottenlund søndag 14. november, mens serieleder Gjerpen venter i Sukkevannhallen lørdag 20. november.

Se tabellen her