UTØVERBLOGG: I tirsdagens stevne på Max Muaythai møtes de fremste thaibokserne i Thailand, samt flere tilreisende boksere fra hele verden for å gå kamper. Jeg trener nå intensivt ved thai-bokseklubben Fairtex i Pattaya for å forberede meg til å vinne kampen mot en annen tilreisende bokser fra Russland.

Fairtex bokseklubb i Pattaya har produsert noen av de fremste thaibokserne i verden. Jeg er veldig heldig som får ta del i klubben mens jeg er her nede og trene med en så profesjonell gjeng. De har tatt meg veldig godt imot og jeg lærer noe nytt hver dag. Løping, teknikk og styrke er det det handler om.

Jeg trener til sammen fire-timer seks dager i uka, noe jeg har gjort nå i ca to måneder for å forbedrede meg til Max Muy-thaiboksingkampen. Nå er jeg jeg veldig fokusert på treningen og jeg kjenner jeg blir sterkere og bedre for hver dag. Dette er ikke noe jeg tar som en selvfølge ettersom den første måneden i Thailand var utfordrende.

foto
Foto: Privat

Det å finne seg til rette i et nytt land og komme inn i gode rutiner har ikke vært lett. I begynnelsen ble jeg matforgiftet og det satte en stor brems på treningen og formen. Jeg lå rett ut i fire dager og gikk ned fire kilo. Så nå setter jeg veldig pris på at alt går som det skal.

Min største motivasjon er å bli best. For å bli det må jeg trene så mye som det jeg gjør nå og spise riktig. Men den største faktoren er definitivt viljestyrken. Veldig mye sitter i tankesettet. For å vinne tirsdagens kamp må jeg også være 100 prosent fokusert på at jeg er en vinner.

Les flere innlegg av Andreas Skarvold Iversen her