Kristiansanderen Madelen Berås (25) vant nylig sesongens femte seier i Sverige. Kristiansanderen Madelen Berås (25) vant nylig sesongens femte seier i Sverige. Foto: Privat

Ny triumf i Sverige

På 20 starter hos Söta bror har jeg vunnet fem ganger, og hver gang er like gøy.

Etter en treg start på forrige uke, som begynte med en premie og deretter en galopp og ingen premie i det påfølgende løpet, var det deilig å komme til Solvalla i Sverige i går og vinne igjen. Den svenske hesten Grandseigneur reiste fullstendig fra sine konkurrenter på oppløpet. Jeg var revansjlysten etter en del tøffe løp i det siste, og så i tillegg på dette løpet som min beste sjanse denne uka.

Etter seieren på Solvalla skulle jeg egentlig til Drammen og ri på kvelden, men kom dessverre ikke med på noe fly. De var totalt overbooket alle sammen. Så da ble det å reise via København istedenfor og komme meg trygt hjem. Det var mye om og men der også, ettersom jeg ikke hadde billett og flyene var kjempefulle en søndag ettermiddag. Men deg løser seg til slutt for snille jenter og jeg kom meg hjem.

Foto: Privat

Onsdag er det Bjerke og Vestpol Faksen igjen. Alltid like spennende. Denne gangen blir det nok å prøve å ligge i rygg helt til det er rundt 100 meter igjen, så får vi se om jeg får mer fart over mål med ham da. Målet er å pynte på statistikken min, som hittil inkluderer ti førsteplasser, 12 andreplasser og åtte tredjeplasser på 59 starter her i Norge i år.

Foto: Privat