Under helgens juniorlandsfinale hadde i tillegg NMK Kvinesdal to av tre deltakere i de avsluttende finalene. Det gikk dessverre ikke helt veien for Hanne Jobine Eriksen, med to fjerdeplasser, en andreplass og en tredjeplass – så holdt det likevel til en 71. Plass.

Bedre gikk det for Elias Røynestad som hadde tre heatseiere og en 3 plass i de innledende rundene. Dette kvalifiserte til D finale, men her ble det problemer idet motoren døde i samme øyeblikk som starten gikk. Og selv om Røynestad kom seg av gårde, så var det ikke sjans i havet på å ta igjen de andre. Det ble dermed en 17 plass på Røynestad.

Det nærmeste vi kommer ”gullgutt” i helgen, er gjennom Magnus Simonsen. Akkurat som klubbkameraten, så hadde Simonsen tre heatseiere og en tredjeplass i de innledende rundene. Deretter ble det finaler. Magnus Simonsen kvalifiserte direkte til C finale. Han vant C finalen og tok tredjeplassen i B finalen – dette betyr at Simonsen drar hjem med en syvende plass i årets landsfinale for juniorer.

Crosskart NM

Vår eneste crosskartsjåfør var i helgen i Bø for å kjøre NM runde, Kjell Andre Knabenes kjørte inn til to femteplasser og hadde også en brutt omgang , da eksospotten falt av. Helgens prestasjoner holdt likevel til en C finale, og Knabenes endte til slutt på 19.plass i klassen 125 cc.

Magnus Simonsen helt på tvers av banen i sin grønne opel. Foto: Foto: Monica Halonen
Magnus Simonsen i depot. Foto: Foto: T.Thomassen motorsport´s bilder