Nok en vond opplevelse for tilskuerne på Moseidmoen, men denne gangen holdt Vindbjart på 2-0-ledelsen sin, verre var det at knotten i lufta ødela en del av fotballgleden. Den nye knottfangeren i Askedalen rakk ikke helt bort til Sparebanken Sør-banen. I første omgang hadde vi mest ball, mens MK kom til de største sjansene.

Mathias med Cruyff-finte.

Vår toppskårer Emil Grønn Pedersen gikk også ut tidlig med skade. Vi gikk likevel til pause fra knotten med en 1-0-ledelse etter at Daniel Johansen skåret på overtid etter en corner.

I andre omgang tettet vi bra igjen bak, og spilte oss til en del muligheter, ofte ved Kristoffer Syvertsen på høyrekanten. Ofrene for hans dribleraid fikk høre det godt av lagkameratene, «han dribler hver gang, du vet jo det!» Nære på var også Mathias Engebretsen, som burde skåret da han fikk ballen alene med keeper, som dog fikk skuddet rett på seg.

Kristoffer header over.

Daniel Johansen var også nære på mål nummer to, men hans forsøk gikk stang ut. Ti minutter før slutt kom uansett kampens andre mål, Sondre Nordhagen la inn på tvers utenfor sekstenmeteren og Mathias Engebretsen hjalp til å finte bort motstander for å gi Tor Are Dvergsdal en bedre skuddposisjon, nok til at keeper bare så vidt var borti ballen på vei inn til 2-0.

Kristoffer skyter utenfor.

MK hadde noen også noen sjanser i andre omgang, men dagens keeper Halvor Homme reddet det som kom og fikk æren av å holde nullen i denne første kampen for Vindbjart 2 mot det gamle storlaget fra Mandal. Rekken med seiere er nå på sju, og vi er fortsatt bare to poeng bak Lyngdal.

Tabell 4. divisjon Agder

Laget, inkludert innbyttere: Halvor Homme, Isak Reinhardsen, Daniel Johansen, Leif Arne Hardang, Iman Mafi, Kjetil Bjørk Isaksen, Mathias Engebretsen, Daniel Goa Utgård, Sondre Nordhagen, Kristoffer Syvertsen, Kawsu Jabai, Peder Karlsen, Tor Are Dvergsdal, Emil Grønn Pedersen.