De norske volleyballjentene, som også hadde med Hanne Lovise Johansen fra Farsund, vant bronse etter helgas 3-2 seier over vertsnasjonen England. Renate Bjerland, som nylig byttet fra Kristiansand Sandvolleyballklubb til Oslo Volley, ble tatt ut på «super seven-laget» som mesterskapets beste diagonalspiler (kåret av alle trenerne) i sitt siste juniormesterskap.

Det norske U19-landslaget som vant bronse i jenteklassen. Foran fra venstre: Live Sørbø, Sara Krumsvik, Kari Vølstad Bogen, Kaya Woie, og Maria Halsen Dahl. Bak fra venstre: Renate Bjerland, Tuva Aarrestad, Hanne Lovise Johansen, Frieda Krahn, Thea Jürgensen, Oda Steinsvåg Løvø og Wilde Jakobsen. Trener Odd Ekerovd. Foto: Foto: NVBF.

Også de norske guttene spilte bronsefinale, men tapte for England og måtte nøye seg med 4.plass i turneringen. På det norske laget spilte de tre kristiansanderne Håkon Mydland, Karl Jørgen Mosvold og Sveinung Berg Olsen.

Det norske U19-landslaget som ble nummer fire i gutteklassen. Forfra fra venstre: Stian Endresplass, Håkon Mydland, Eivind Hettervik, Johannes Helland Hansen, Andreas Sletvold, Sveinung Berg Olsen (delvis skjult), Eirik Åsmul, Sverre Myredal, Andreas von Brandis (delvis skjult), Karl Jørgen Mosvold, trenerne Ole Martin Kleivenes og Marcin Gaarden, Foto: Foto: NVBF.

Geir Vestbø og Dag Morten Skarslien gjorde en god jobb som dommere i mesterskapet. Lauvåsen IF-dommer Geir var eneste nordmann i en finale denne helgen ettersom han var førstedommer i guttefinalen. Sverige vant finalen for gutter 3-2 etter å ha ligget under 0-2 i sett og de danske jentene vant 3-2 over Sverige i jentefinalen og engelskmennene var et godt vertskap!