ARENDAL: Onsdag kveld vant Øyestad 30-28 over tabelltreer Urædd.

Urædd er en kjent motstander, som inkluderer kompiser, gamle lagkamerater og familie. 1. omgang startet forrykende med høyt tempo og en rask 5-2-ledelse til vertene, før Urædd kom sakte. men sikkert inn i kampen og gikk til pause med ledelse 18-19.

Oscar Gran tar imot et innspill. Foto:  Preben Stenseth

2. omgang startet som den første sluttet, men nå var det veldig aggressive forsvar og gode keepere som sto i fokus.

Øyestad stilte som vanlig med tre keepere på benken, og det er ikke ofte man ser ett lag dominere slik på keeperplass. Denne kvelden sto samtlige keepere fram og 150 tilskuere på tribunen viste å sette pris på flotte redninger med applauser og høye brøl.

Magnus Tveitdal Olsen redder igjen. Foto:  Preben Stenseth

Kampen ble intens utover i omgangen, og tominuttere ble stadig gitt, selv om det i sum var en finspilt kamp med høyt trøkk i taklingene.

Denne kampen hadde Øyestad en forsvarsbauta i en av sine veteraner, Oscar Gran. Oscar blokket, taklet og scoret. Med en slik innsats i laget samlet hjemmelaget seg på slutten av kampen og sikret seieren.

Mestscorende hos Øyestad ble Sverre Rodvelt Asser ni mål, fulgt av Kaptein Marius Nilsen og Oscar Gran med seks mål hver.

Thomas Sandberget og Andreas Stenseth jubler fra benken. Foto:  Preben Stenseth

Dette var nok en flott seier i Nedeneshallen for Øyestadguttene, som kun har ett tap på hjemmebane i årets sesong i G18, Lerøyserien og 2. divisjon.

Øyestad er nå nummer fem i 2. divisjon avdeling 2, mens Randesund er nummer åtte. Se tabellen her.