Fire juniorer fra Vindbjart ski deltok i NC på Voss i helgen mens sju 13- og 14-åringer fra klubben deltok i Ungdommens Holmenkollrenn.

Til tross for både sykdom og uhell i løypa oppnådde juniorene fine resultater. Emilie Holen Larsen (K17) tok norgescup-poeng, mens Jehudit Svalland (K17) var kun et par sekunder fra å kvalifisere seg til kvartfinalen i sprint.

I Holmenkollen viste Hanne Sløgedal (J14) at avstanden til vinneren er betydelig mindre i år enn i fjor, 14 sekunder i klassisk og 21 sekunder i fristil. Dette holdt til hhv. 12. og 10. plass av 200 deltakere. Mathias Holbæk (G14) tok 24. plass i klassisk og 18. plass i fristil. I denne klassen var det hele 250 deltakere. Også dette var en solid forbedring fra i fjor.

De fem øvrige Vindbjartløperne gjorde også gode løp. Det solide støtteapparatet deltok med stor iver og heiet fram både egne løpere og løpere fra naboklubbene Oddersjaa og Otra.