Mest spenning var nok knyttet til det nykomponerte G-16 laget som skulle spille på lørdagen, og om G-15 laget klarte å forsvare kretsmesterskapet fra høstens uteserie også innendørs i femmerfotball.

G-16 1 fikk det tøft i første kamp mot Vigør og tapte fortjent. Guttene, som er en blanding av 15- og 16-åringer, slet litt med på finne hverandre og slapp motstanderne for lett til bakover. I de tre neste kampene ble det imidlertid seirer og bedre og bedre spill. Hadde vi møtt Vigør på slutten, så hadde de fått kamp om seieren. Det ble dermed andreplass i gruppen og ut av mesterskapet før sluttspillet.

G-16 2, som besto av halve førstelaget til G-16 gruppen, spilte også bra og tok også de andreplassen i gruppen etter to seire, en uavgjort og ett tap. En oppløftende dag for G-16!

På søndagen gikk G-15 gjennom gruppespillet på en suveren måte. De vant alle gruppespillskampene med mellom 8 og 12 mål. Lyngdal, som i forkant ble sett på som en av de største favorittene, ble slått 3-1 i 8-delsfinalen. En fantastisk god kamp av Søgneguttene. Etter en grei kvartfinale, som endte 6-1, ble Randesund slått 3-2 i semifinalen. Her lå vi under 2-0 og scoret vinnermålet to sekunder før slutt!

Finalen gikk mellom Søgne G15 og Vindbjart G15 kl 21.30, søndag kveld. Det var mange slitne spillere på begge lag. Finalen endte 2-1 etter sudden death og nok et kretsmesterskap til den talentfulle 2000 årgangen. Utrolig imponerende spill og innsats av guttene, foreldre og trenere!

I G16-klassen vant Jerv over Start, mens Lillesand vant over MK i J16-finalen.

Verdt å nevne:

- Søgne stilte med et andrelag i G-15 serien, bestående av tre andrelagsspillere og to G-13 spillere. De tok seg helt til åttedelsfinale etter å bla ha slått MK 1 og Grane 1 i puljespillet.

- Mesterskapsmedaljene ble delt ut av Søgnes Bjørn Halvorsen, som jobbet dugnad i 10 timer på søndag. Klubben bidrar sterkt i alle sammenhenger.

- Det var 48 lag med i G15 mesterskapet.

Takk til Glenn Ivar Tønnesen for fotografjobben.