Kurv

Frisbeegolf er en ukjent idrett for mange, men de siste årene har det tatt helt av og er nå en av verdens raskest voksende idretter.

Kvadraturen Frisbeegolf Klubb (KFGK) har en åpen og gratis bane på Eg og har merket en stor økning av brukere på banen, også gjennom den milde vinteren. Vi ser flere og flere nye spillere ta turen på Eg på eget initiativ.

Nå har sesongen startet for fullt med ukentlige treningsrunder hver onsdag i regi av klubben, kalt onsdags-golf. Vi håper på stor økning av spillere i takt med varmere vær og tar i gjerne i mot personer som ønsker å finne ut hva frisbeegolf egentlig er. Klubben bruker denne dagen som en rekrutterings-arena, der man går en konkurranserunde med etablerte spillere, uten annet å vinne enn heder og ære. De som kommer på onsdags-golfene finner fort ut at det er enkelt å bli inkludert i gode miljøet som er skapt, og man ser at man ikke trenger dyrt utstyr for å spille frisbeegolf.

Oppvarming. Foto: Foto: Privat.

Vi oppfordrer alle som er interessert til å følge med på klubbens Facebook-side for informasjon, eller ta kontakt via klubbens hjemmeside (www.kfgk.no ) om de har spørsmål rundt spillet og deltagelse på onsdags-golfene. Klubben har også utstyr til gratis utlån til de som har lyst til å spille litt for å se om frisbeegolf er noe som passer for dem. Vi arrangerer også Teambuildinger for bedrifter der vi stiller med alt av utstyr og instruktører som gir opplæring og gjennomfører en liten konkurranse.

Første onsdags-golf i år var det 21 deltagere, noe som er ganske bra så tidlig i sesongen. Vi håper som sagt på mange nye spillere i år og hvorfor ikke prøve ut verdens herligste idrett?

Årets første CTP vinner. Foto: Foto: Privat.

Skrevet av: Sverre Messel, Formann KFGK