KRISTIANSAND: Randesund IL var teknisk arrangør da REMA 1000 TL-cup gikk av stabelen i Sukkevannhallen sist helg.

Arrangementet var det første på nesten to år for denne gruppen. Under arrangementet var 30 dugnadsfolk i sving. De hadde ansvaret for kiosk, sekretariat, musikk og speakertjeneste, samt vakthold rundt korona.

Fra kampen RIL-Greipstad. Foto Randi Egebakken

Ti klubber deltok fra Agder og Rogaland, noe som betyr 140 spillere og 20 trenere var i aksjon. Stjernelaget til RIL var et av lagene som deltok.

– Det var en fantastisk idrettsglede i Sukkevann. Siden landsturneringen ble avlys pga. korona var det fantastisk gøy å kunne samles og spille håndball igjen, sier RIL-trener Anette Egebakken og legger til:

– Sesongstart for disse lagene er i november, så en slik turnering gir masse glede og motivasjon for oss som er trenere også. Spesielt gøy var det for de over 20 år, som ikke har kunne trent eller spilt kamper siden nedstengningen.

Spillere og supportere til Klepp. Foto Randi Egebakken

Dette er den første turneringen som Stjernelaget til RIL deltar i siden laget ble stiftet i 2017. Laget består av åtte spillere i alle aldre og tre trenere.

Etter kampene ble det utdelt medaljer og diplomer til alle spillere, til stor applaus fra publikum.

En lokal butikk stilte opp og sponset smoothie til alle spillere. Randesund stilte med energibarer, og varene i kiosken fikk ben å gå på under to lange idrettsdager i Sukkevann.

Lagbilde av Grane. Foto Randi Egebakken

Kampene ble ledet av blide dommere, som var med og gjorde denne helgen vellykket for alle som deltok.

På kvelden var det bankett på Scandic Sørlandet. Der spilte bandet Sound of Happiness for 170 deltagere. Under banketten var det allsang, premieutdeling, gøyale leker med premier, god mat og fantastisk stemning.

Bandet Sound of Happiness underholdt på lørdagens bankett. Foto Randi Egebakken

Søndag ettermiddag dro mange slitne utøvere hjem etter ei helg fylt med masse håndball, idrettsglede og nye bekjentskaper.

Vi gleder oss allerede til neste arrangement.

Stemningsbilde på bankett. Foto Randi Egebakken
Fra benken til Greipstad. Foto Randi Egebakken
Fra kampen Klepp-Grane. Foto Randi Egebakken
Fra kampen RIL-Greipstad. Foto Randi Egebakken