BERGEN: Det var en spent Randesund-gjeng som dro til Bergen for å spille første runde i den landsdekkende Lerøyserien i håndball for 18-åringer.

Første kamp var mot et godt Gneist-lag. Jentene spilte ikke opp mot sitt beste i 1. omgang, og lå under 8-13 ved pause. Pausepraten fra Sverre Bleie og Nicolai Bredmose Haugen gjorde susen, og en heltent gjeng entret banen for nye 25 minutter. Jentene spilte godt i forsvar og bakerst stengte banens beste, Annika Modalen, målet i store perioder.

I angrep spilte laget seg til gode sjanser anført av 11-målsscorer og fair play-vinner, Celine Lyngholt-Osland. Jentene snudde kampen og vant 26-22. En strålende seier, og det var deilig å få to poeng mot et antatt topplag.

Trener Sverre Bleie oppsummerer kampen slik:

– Jentene fikk satt et imponerende godt forsvar i 2. omgang, og med gode redninger bakerst, ga det mange muligheter fremover. Laget spilte opp mot sitt beste i en fantastisk god 2. omgang.

Trener Sverre Bleie med pep-talk til jentene. Foto:  Are Osland

Elverum var dagens andre motstander, og Randesund fikk en drømmestart. Jentene ledet 7-2 etter 11 minutter. Etter dette fikk Elverum skikk på forsvaret sitt, og Randesund gikk til pause med en ettmålsledelse.

Jentene fortsatte å kjempe etter pause. En stor heiagjeng heiet intens, forsvaret satt til tider veldig bra og flere jenter kom på scoringslisten. Celine Lyngholt-Osland scoret i et dramatisk siste sekund, og sikret at vi tok med oss fire poeng tilbake til Kristiansand.

Banens beste ble Sofie Hadland, og fair play-prisen gikk til Solveig Marie Aurebekk. Dette ble en skikkelig lagseier, og en drømmestart på Lerøyserien 2022/2023.

Nå gleder vi oss allerede til kommende runde, som er den siste helgen før jul. Da skal jentene til Lørenskog på jakt etter nye poeng.