Bjørnar Hove har tidligere spilt 25 kamper for Jerv, 78 kamper (4 mål) for Stjørdals-Blink og 44 kamper (5 mål) for Florø. Hans moderklubb er Sogndal. Bjørnar Hove har tidligere spilt 25 kamper for Jerv, 78 kamper (4 mål) for Stjørdals-Blink og 44 kamper (5 mål) for Florø. Hans moderklubb er Sogndal. Foto: Preben Jensen

Fra Jerv til Fløy

Midtstopperen Bjørnar Hove (26) er klar for Fløy etter to sesonger i Jerv.

KRISTIANSAND: Takket være sponsorlauget Klubb 22 har Fløy nå fått kloa i den solide midtstopperen Bjørnar Hove. Han kommer fra Obosliga-spill i Jerv der han har spilt de siste par årene.

Hove har gått gradene i Sogndal før turen gikk videre til PostNord-ligaspill for Florø og Stjørdals-Blink. I 2019 tok han steget opp i OBOS-ligaen da han ble hentet av Jerv. Ved siden av fotballen går han på lærerstudiet ved UiA.

Fløys assistenttrener Marius Kjørvik Johansen er meget godt fornøyd med forsterkningen:

– Bjørnar er en mann vi har vært ute etter før, en spiller vi hadde i kikkerten i 2019. Nå har vi endelig fått tak i ham og vi gleder oss til å se ham i Fløy-drakta.

Videre forteller han om hvilken spillertype vi får i Bjørnar:

– Han er spiller som er veldig bra med ballen. God i frispillingen og det har vi vært på utkikk etter lenge. Bjørnar har gode ferdigheter én mot én defensivt, og er god til å styre spillet. Nå som vi spiller med tre bak, ønsker vi enda mer konkurranse på stopperplassene og fyller på med kvalitet i det bakre leddet.