Kristoffer Halvorsen (24) og Kåre Kristoffersen (73) har markert seg stort som medlemmer av Kristiansands Cykleklubb. Kristoffer Halvorsen (24) og Kåre Kristoffersen (73) har markert seg stort som medlemmer av Kristiansands Cykleklubb. Foto: Fædrelandsvennen (arkivfoto)

Ferske æresmedlemmer i KCK

Kristoffer Halvorsen og Kåre Kristoffersen ble på KCKs årsmøte utnevnt til æresmedlemmer i klubben.

KRISTIANSAND: «Doffen» og Kåre blir dermed del av et eksklusivt knippe æresmedlemmer i Kristiansands Cykleklubb. Kristoffers fremste bragd i karrieren hittil er VM-gull i landeveisritt i U23-klassen i 2016. Kåre er VM-medaljør på landevei tempo 12 ganger i ulike veteranklasser (8 gull, 3 sølv og 1 bronse).

Begge er på sine områder særdeles gode ambassadører og forbilder. Kåre viser gjennom handling at alder ikke er noen hindring, verken for å sykle i det daglige, i all slags vær, eller for å nå et særdeles høyt sportslig nivå.

Kristoffer stiller opp på klubbens treninger, og deler villig kunnskap om hva som skal til for å ta neste steg for våre unge og fremadstormende utøvere. Vi er stolte over å ha disse som medlemmer i klubben. De inngår nå i flott selskap med våre fem øvrige æresmedlemmer: Thom Oddvar Eikeland, Anne Renate Hægeland, Phillip Rothing Kaspersen, Dag Otto Lauritzen, Per Inge Simonsen.

KCK gjennomførte nylig sitt årsmøte digitalt. Som alle andre ser også vi fram til å kunne treffes fysisk i sosiale lag. Sykkelsporten er privilegert med å være utendørs, og for våre profesjonelle syklister er sesongen allerede i gang.

Kristoffer, som nå sykler for Uno-X Pro Cycling Team, har allerede startet sesongen, og laget imponerer med sterk sykling og solide resultater på det nye nivået de konkurrerer.

For våre øvrige aktive syklister er treningsvåren i full gang, og med et sykkel-NM på hjemmebane er innstillingen svært offensiv og positiv. Vi satser ekstra på det sportslige i 2021, og målet er et betydelig løft på det sportslige nivået i KCK elite.

I samarbeid med Olympiatoppen Sør er vi i oppstarten av et prosjekt, som skal bidra til dette.