MOSS: Hove må belage seg på å være ute i seks uker. Fløy tapte lørdagens kampe etter hattrick av den portugisiske angriperen Claudio Braga.

I nærmest vindstille forhold, sol og varme ble det en tafatt kamp med minimalt med sjanser.

Moss gikk i ledelsen etter kvarteret var spilt der de utnyttet en svak pasning fra Fløy-forsvaret og kontret tre mot tre, hvor Claudio Braga satte ballen mellom bena på keeperkjempen Knezovic. Like etter kunne de doblet ledelsen, men den kroatiske målvakten vartet opp med en fin benparade.

Nærmeste Fløy var scoring var en halvsjanse ved Ujkani på frispark fra 35 meter, der keeper dyttet ballen til corner. Rett før pause gikk kaptein Bjørnar Hove ned for telling etter en duell, og ble liggende i smerter. Stopperen måtte byttes ut med Benjamin Sundo, og dro videre på sykehus for undersøkelser.

Jone Kleppa fikk også en hodesmell like etter, på corner imot. Og da var vår eminente fysioterapeut Gry Gamst god å ha, der hun nærmest løp intervaller mellom Fløys skadde spillere i en liten periode. Heldigvis gikk det greit med den raske vingbacken som kom utpå igjen etter pause.

Men det var ikke dagen vår i dag, for fem minutter ut i andreomgang kunne Claudio Braga enkelt doble ledelsen på retur fra keeper, der Fløy i forkant nok en gang rotet bort ballen på egen banehalvdel.

Med en halvtime igjen å spille foretok Hardarson og teamet hans et par bytter hvor Dirirsa Gamachis og André Richstad vek plass for Arent-Emil Hauge og Peder Dovland.

Moss-angriperen Claudio Braga var i fyr og flamme og la på til 3-0 etter noen frekke såledragninger i boksen, og fullførte med det hattricket sitt.

Etter 75 minutter erstattet Sebastian Fredriksen vingback-kameraten Anders Hella, men det ble ingen flere mål i oppgjøret på Melløs stadion. Moss vant fortjent og befester førsteplassen sin på tabellen, syv poeng foran Arendal og 12 poeng foran Fløy (begge med én kamp mindre spilt).