BÆRUM: Vi kom svakt i gang mot tabelltreer Bærum og havnet fort bakpå 1-5. Men så fikk vi spillet vårt til å fungere og dermed var stillingen 7-7. Vi viste et høyt nivå de ti siste minuttene av 1. omgang og gikk til pause med ledelse 18-12. Vårt gode spill fortsatte de første ti minuttene etter hvilen.

Deretter ble vi satt noe ut av Bærums 7-mot-6-spill og hjemmelagets høye tempo. Det ble igjen tydelig at vi har et bra toppnivå, men at bunnivået vårt er for dårlig og i perioder kan ødelegge mye for oss. Heldigvis klarte vi å komme oss tilbake på slutten og ta to veldig viktige poeng. Målvakt Martine Thorsen imponerte med flere gode redninger da hun fikk sine sju første spilleminutter på tampen av kampen.

Godt tilbake etter skade

Også Ingvild Bersås Westersjø spilte en god kamp. Hun var ute med korsbåndskade fra februar til oktober i fjor og begynner virkelig å finne tilbake til formen. Mot Bærum ble hun vår toppscorer med ti mål.

– Dette er en av de beste kampene jeg har spilt. Som linjespiller er jeg avhengig av gode lagvenninner som spiller ballen inn til meg, noe jeg er veldig heldig med mot Bærum, sier Ingvild.

Hanne Byklum scoret seks mål i matchen, inkludert fire fra straffemerket.

– Vi leverte mye godt spill når vi hadde fart på ballen, er hennes kjappe oppsummering.

Lagseier

Målvakt Elisabeth Rosenvold konkluderer:

– Vi må bli flinkere til å være påskrudd helt ifra starten, men vi kjempet godt som et lag og dermed klarte vi å dra inn en sterk seier.

Etter 13 spilte kamper ligger Randesund fortsatt på tiendeplass av tolv lag i 1. divisjon, nå med åtte poeng. Kommende seriekamp er hjemme mot Charlottenlund i Sukkevannhallen søndag klokka 16.