Årets Fløystall er virkelig noe å være stolt av. Etter et par kamper med noe varierende kvalitet, men med god uttelling, slo gutta til med en kanonkamp oppgjøret mot Sandnes Ulf 2 (SULF 2). SULF 2 kom fra fire seire på rad med solide sifre, men alt fra starten av tydet alt på at dette ville bli en vanskelig kamp for dem.

Fløygutta spilte konsentrert over hele linja, og tillot aldri SULF 2 å komme i gang med eget spill. Trener Nikola Trajkovic hadde gjort et grundig analysearbeid, og den jobben han og gutta har lagt ned på treningsfeltet bærer åpenbart frukter.

Banens beste Tony Hieu Vo etter kampen

Etter en solid åpning med sjanseskapende spill åpnet Fløy scoringskontoen i det 24. minutt da ballen datt ned i beina på John Olav Norheim etter innkast, og Norheim satte ballen sikkert i mål. Ti minutter senere kastet Henrik Dahlum på ny ballen og ballen blir stusset videre til samme Norheim som header i perfekt bue over SULF 2-keeperen. Ved begge kastene er Mathias Laudal som er nest sist på ballen.

Like etter er det klart for 3-0 da Christoffer Myhre sender i vei et skudd som keeper ser ut til å kunne redde, men en forsvarsspiller er i veien da keeperen skal klarere og ballen triller i eget mål. Etter denne scoringen bare fortsetter våre gutter å holde trykket oppe, og et par ganger er det nære på at gutta øker ledelsen. Det skal også legges til at SULF 2 hadde et par farlige sjanser i løper av omgangen, men var ikke skarpe nok i avslutningsfasen.

Gutta kom ut fra pausen med god selvtillit, men for en gangs skyld klarte de ikke å score i løpet av det første kvarteret av andre omgang. Men i det 73. minutt scoret Dardan Dreshaj kampens siste mål da han headet ballen i nettaket etter innlegg fra venstrekanten.

I stedet for å legge seg bak på 4-0 fortsatte våre gutter med flott presspill, og flere ganger var det nære på med økning av ledelsen.

I dag er det egentlig urettferdig å trekke fram enkeltspillere, men John Olav Norheims første omgang var det klasse over. Og meget fortjent ble Tony Hieu Vo kåret til dagens Fløyspiller av Klubb 22. Han var allesteds nærværende på midtbanen kampen gjennom og var i tillegg konstruktiv.

Nå er det bare å lade for en ny seier til helga, borte mot Larvikslaget Halsen. De tapte lørdag for Lura, og begynner å komme i poengnød for å unngå nedrykk. Nå gjelder det å ta vare på 11 poengs forspranget til nummer to på Norsk Tipping-ligaen tabellen, Pors.