Bring-serien er for landets beste 16-åringer og spilles over flere helger i hele Norge. Det store målet er å nå sluttspillet i april. For Gimletroll var det godt endelig å komme i gang, og det var en spent gjeng med jenter som startet første runde i Skien.

Klare til kamp! Foto: Foto: Privat.

Lørdag var det Svolvær og Gjerpen som var motstandere. Det var ikke mange minutter ut i kampen mot Svolvær før Gimletroll-jentene greide å senke skuldrene og få i gang spillet sitt. Det ble en solid seier 23-14.

Neste kamp var mot Gjerpen som i Bring-kvalifiseringen bare hadde ett tap og er høyt rangert. Vi var spente, og igjen satte jentene et meget godt forsvar og fremover gjorde de jobben. Ny seier, denne gang 22-18.

En meget glad og utladet spillergruppe etter første dag, men i Bring er det ofte tre kamper. Gimletroll sin 3. kamp var mot Hundvåg, som er et lag vi kjenner litt fra Regionserien og som er tøffe å spille mot. Det var en thriller hele veien, der vi ledet med fire mål i perioder. Begge lag kjempet som løvinner og Hundvåg gikk seirende ut av kampen 29-26. Det var en kamp med mange mål og høyt tempo.

Vi var skuffet over tapet, men totalt sett er vi meget godt fornøyd med helgens prestasjoner, som viser at vi absolutt er et lag som kan bite godt fra seg i serien. Styrken til denne flotte spillergruppen er bredden i stallen, vi har over 20 treningsvillige jenter på alle treninger. Utviklingen i gruppen er positiv og alle bidrar til å skape et meget godt miljø. At det også kommer mange foresatte og supportere på kampene våre gjør dette til en flott og minnerik opplevelse for jentene.