Et valg som ikke var lett å ta av den enkle grunn at menneskene i og rundt klubben er fantastiske. Er blitt vanvittig glad i så utrolig mange.

Vindbjart er en klubb man føler seg hjemme i fra dag en. Steinar Skeie sier alltid til nye spillere at de er kommet til Norges beste miljø. Den påstanden kan jeg skrive under på. Folkene i og rundt klubben er unike, og de har stor grunn til å være stolte av det de har fått til der oppe. Både i og rundt klubben.

Nå er det hjem til barndomsklubben Hånes IF. En klubb jeg forlot for rundt ti år siden. Mitt valg om å trappe ned til Hånes i 5. divisjon er av den enkle grunn at motivasjonen for å trene for å bli bedre ikke er like sterk lengre. Med en spisset 2. divisjon neste år, og med ambisjonene til Vindbjart FK, synes jeg at det nå var riktig å overgi plassen min til noen andre. Hånes hadde i år sin første sesong noensinne i 5. divisjon og endte på en 4. plass.

Målet er selvfølgelig å kjempe i toppen kommende sesong også. Det vil øvrige nye spillere som Alexander Jones, Johnny Kristiansen og Kim André Lauritsen hjelpe godt til med. Alexander gir seg i Vindbjart nå sammen med meg. Kim André trappet ned for noen år siden og har siden spilt for Vindbjart 2 og 3. Johnny la opp for to år siden i Vindbjart og gjør nå comeback,

På drøye fem og et halvt år i klubben har jeg vært med på alt fra kamper om opprykk, overtidsseiere og så videre. Men 6. mai 2015, 4-0 hjemme mot selveste Start i cupen, topper selvfølgelig alt. Nærmere beskrivelse tror jeg neppe noen trenger. Jeg kommer til å være fast tilskuer på Moseidmoen kommende sesong.

Tusen takk for noen fantastiske fotballminner. VFK Kvide-Blå!

Les også: