ASKER: Etter å ha ventet i 1,5 år på årets vakreste eventyr, kunne vi endelig ta turen til Asker for å delta på Glade RG-dager. Sist deltok ni gymnaster fra Kristiansands turnforening på Norges største RG-arrangement. Vilde Madeleine Taule og Maria Heidenberg Lund var med som trenere.

Fra venstre: Stella Emmeline Lavik, Aline Wierød, Hannah Josefne Yaacov Csango. Foto Maria Heidenberg Lund

Tre av minirekruttene våre deltok på Glade RG-dager for første gang. Dette er det eneste arrangementet minirekrutter kan delta på nasjonalt, og det var derfor ekstra stas å vise seg frem utenfor kretsen. Jentene deltok i frittstående og i ball, og de gjennomførte to flotte programmer på teppet.

Fra venstre: Hannah Josefne Yaacov Csango, Aline Wieørd og Stella Emmeline Lavik med medalje for sin innsats. Foto Maria Heidenberg Lund

Rekruttene våre Ariana Zozulina Riera, Aurora Wierød og Lisa Eldor deltok også i Asker. Dette var deres første konkurranse. Ariana og Aurora deltok i rekrutt nasjonal 11 år, og stilte med programmene frittstående, tau og ball. Litt nerver var det så klart, men jentene viste tre fine programmer alene på gulvet og presterte godt. De endte på en henholdsvis niende- og tiendeplass av 21 gymnaster.

Fra venstre: Aurora Wierød og Ariana Zozulina Riera deltok på sin første konkurranse. Foto Vilde Madeleine Taule

Lisa deltok i klassen rekrutt nasjonal 12 år, med programmene frittstående og ball. Lisa hadde to flotte og feilfri kjøringer og fikk andreplass av 16 deltagende gymnaster.

Lisa Eldor tok andreplass i sin aller første konkurranse, i klassen rekrutt nasjonal 12 år. Foto Vilde Madeleine Taule

Våre tre juniorer Eline Fidje Wessman, Eiril Hoven Hervold og Amalie Wieørd var også med sist helg. Etter lang ventetid på grunn av pandemien kunne de endelig få konkurrere, og møte RG-venninner fra andre klubber rundt om i landet.

Premieutdeling hvor Lisa Eldor tok andreplass i sin klasse. Foto Vilde Madeleine Taule

Jentene stile i klassen junior nasjonal divisjon B, med to programmer hver. Eline og Amalie deltok med ring og ball, og Eiril deltok med ring og tau. Litt nerver var det også her, men jentene gjennomførte en god konkurranse etter lang tid med pause.

I tillegg til å delta individuelt deltok også juniorene våre med et troppsprogram. De konkurrerte i klassen junior nasjonal duo/trio, og her deltok de med ring. Det var en spent trio som skulle på teppet i sin aller første troppskonkurranse. Trioen presterte godt i sin første kjøring, men hadde noen klikk.

I sin andre kjøring gjennomførte de flott og feilfritt, noe som resulterte i tredjeplass. Det gikk over all forventning, og jentene kunne fornøyd ta med seg pokalen hjem.