Siste kamp i 3. divisjon endte med en solid 4-1 seier over formlaget Staal Jørpeland. Ingen av lagene hadde plasseringer å spille for, men Fløygutta viste som vanlig en profesjonalitet du skal lete lenge etter.

Fløy dominerte første omgang i sin helhet, bare avbrutt av en Staal-sjanse som ble satt høyt over Henrik Markussen i Fløymålet. Henrik Markussen spilte forøvrig sin siste kamp for Fløy etter hele 11 sesonger på A-laget. En meget sterk prestasjon av en spiller med ekte klubbfølelse. Han spilte første omgang før Andreas Hoppestad overtok.

Fløy ledet 3-0 til pause, og alle målene ble scoret av Dardan Dreshaj, som endte med 24 scoringer i årets serie. Normalt vil en firemålsscorer være det store samtaleemnet, men denne gangen snakket de fleste om den kollektive innsatsen etter kampen. Gjennom en hel omgang ble Jørpeland-gutta presset tilbake på banen, og Fløy klart gang på gang å komme til sjanser mot etablert forsvar med stor bevegelighet, presist pasningsspill og beinhardt ettertrykk.

Andre omgang ble noe roligere, men også i denne omgangen hadde gutta full kontroll og Staal Jørpelands redusering til 1-4 ble bare en parentes.

Etter kampen ble NFFs flotte sølvpokal for avdelingsseier i Norsk Tipping-ligaen delt ut av styremedlem i Agder fotballkrets Trude Kristensen til stor jubel av de frammøtte tilskuerne. Rægestimen fikset et supert pyroshow.

Sjekk sluttabellen her

Fløys lag: Henrik Markussen, Erlend Skagestad, Johan Kvame Naglestad, Mathias Laudal, Omar Markovic, Tony Hieu Vo, John Olav Norheim, Christoffer Myhre, Henrik Andre Dahlum, Magnus Ask Mikkelsen og Dardan Dreshaj. Benyttede innbyttere: Andreas Hoppestad, Henrik Andersen, Torje Wichne, Magnus Hallandvik og Iva Barobe.

Også benyttede spillere i sesongen: William Hagen Okalla, Nikolai Harris, Christian Tveit, Torjus Kydland, Vegard Landaas, Samuel Josef Dirscher, Erik Bauge, Magne Karlsen, Marius Pedersen, Øyvind Skjesol og Markus Martinsen.