Fløy startet soleklart best og hadde mye ball første kvarteret, uten å skape de største sjansene. Tønsberg kom så mer inn i kampen og fikk to store sjanser som går like utenfor. Etter litt over halvtimen spilt fikk Fløy frispark i farlig posisjon, skrått utenfor feltet til FK Tønsberg. Dahlum ladet skuddfoten og klinket ballen i stolpen og ut i feltet. Der sto Hallandvik ganske alene og druset ballen knallhardt i mål, 0-1 Fløy. Det holdt seg til pause og ungguttene i Fløy kunne gå i garderoben med hodet hevet.

I 2.omgang utlignet Tønsberg etter 59.min ved Nygård. Han fikk ta ballen ned i feltet etter et godt innlegg og som han satte kontant i mål, 1-1. Dreshaj og Vysochenko ble byttet inn for Grundetjern og Marcussen. Tønsberg skapte flere sjanser etter dette og kom blant annet alene med keeper uten å få ballen på mål. Daniel Eikeland fikk debuten da han ble byttet inn for Pelle Sigurdsen. Det bølget litt fram og tilbake med kvarteret igjen å spille, hvor begge lag fikk annullert hvert sitt mål etter offside.

Fløy satte inn både Iva Barobe (debutant) og Johan Vigsø i sluttminuttene. Kampen ebbet så ut med lite målsjanser. Det endte uavgjort 1-1.

Et rettferdig resultat mot et rutinert FK Tønsberg versus Fløy som stilte med et ungt lag. Banens beste Fløyspiller var Naglestad, som ryddet bra unna det meste som kom, samt var en stor leder i forsvar for det unge Fløylaget.

Neste kamp er hjemme mot Madla lørdag 7.oktober kl 15.00.

Fløy stilte med følgende lag: H. Markussen – E. Skagestad, J. Naglestad, M. Laudal, M. Skaiå (Vigsø)- E. Marcussen (Vysoschenko), T. Vo, H. Dahlum (Barobe) – M. Grundetjern (Dreshaj), P. Sigurdsen (Eikeland), M. Hallandvik. Benk: Hoppestad, Dreshaj, Vysoschenko, Eikeland, Vigsø, Barobe.

Gule kort: Laudal, Dahlum, Naglestad.