André Jørgensen Hofstøl (i midten) sammen med Luka Panza på en ØIF Arendal-trening i januar i fjor. André Jørgensen Hofstøl (i midten) sammen med Luka Panza på en ØIF Arendal-trening i januar i fjor. Foto: ØIF Arendal

Han blir ØIF Arendals nye hovedtrener

André Jørgensen Hofstøl (41) tar over som hovedtrener for ØIF Arendal ut sesongen.

ARENDAL: Luka Panza vender også tilbake til ØIF Arendal som trener for klubben i tillegg til å fortsette som hovedtrener for Grane.

ØIF Arendal er glad for å kunne presentere den kortsiktige trenerløsningen for resten av sesongen 2020/2021. Det blir et hyggelig gjensyn med trenerløsningen som også vikarierte for Marinko Kurtovic våren 2020. Men denne gangen i motsatte trenerroller.

Arendalitten og klubbens sportssjef André Jørgensen Hofstøl har  takket ja til å være vikarierende hovedtrener. Mens Luka Panza har takket ja til å være vikarierende trener. ØIF Arendal og Kristian Berndtsson er kommet til enighet om å avslutte samarbeidet opprinnelig avtalt til ut sesongen 2020/2021 som igjen åpner opp for trenerløsning med Hofstøl/Panza.

Roser trenerduoen

– Vi er svært glade for å kunne presentere en arendalitt i «sjefsstolen» ut sesongen 2020/2021. André Jørgensen Hofstøl har ikke bare bevist at han har det som skal til som  håndballspiller. Gjennom vårsesongen i fjor leverte han som trener, sammen med Luka, et  formidabelt resultat og sørget med det for at ØIF Arendal klarte å hente hjem sølvmedaljer i serien. Eneste poengtap med samme duo ved «roret» var uavgjort resultatet borte mot Elverum i serieavslutningen, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og legger til:

– At Grane Arendal har gjort Luka Panza tilgjengelig for oss i perioden fra nå og ut sesongen,  setter vi umåtelig stor pris på. Det viser hvor godt det er at byen har et stort håndballmiljø  på elitenivå.

Leder i Grane Arendal, Nina Thorsdahl, sier følgende:

– Vi synes det er hyggelig å kunne hjelpe ØIF Arendal. Luka kommer til å fortsette som hovedtrener i Grane og skal følge Grane-jentene ved de to kampkollisjonene som ligger i terminlisten.

Jakter på permanent trener

På de kampene hvor Luka ikke er tilgjengelig, vil ØIF Arendals målvaktstrener, Åsmund Vaaje Strat, bistå André fra laglederbenken.  

ØIF Arendal vil nå starte arbeidet med å få på plass den permanente trenerløsningen for fremtiden. Denne prosessen er ventet å være ferdig i god tid innen sesongslutt.

Vis fakta ↓
Spiller karriere André Jørgensen Hofstøl