ØIF Arendal tok lørdag i mot et Nøtterøy i poengnød til kamp i Sparebanken Sør Amfi. Slik var kampen: Josip Vidovic kontret inn kampen og ØIF Arendals første mål. ØIF Arendal fikk lurt ballen inn, og satte inn 1-1. August Baskår Pedersen reduserte før ØIF Arendal og satte inn 2-2 etter seks minutter spilt.

Josip Vidovic med sitt andre for dagen, 3-2. Laurits Rannekleiv og August B. Pedersen satte inn ballen i mål, 5-4 til ØIF Arendal etter ni minutter spilt. Kristoffer Pedersen var sikker på 7-meteren og satte inn 6-5 til ØIF Arendal. Laurits Rannekleiv satte inn 7-6 etter 13 minutter spilt. Laurits Rannekleiv kjempet ballen i mål igjen, 8-7 til ØIF Arendal etter 16 minutter spilt. Sondre Paulsen satte inn sitt første for dagen, 9-8 til ØIF Arendal.

Josip Vidovic utlignet for ØIF Arendal, 10-10 etter 22 minutter spilt. Sondre Paulsen var også sikker på 7-meteren, 11-10 til ØIF Arendal etter 23 minutter spilt. Eirik Heia Pedersen satte inn sitt første for dagen, 12-10 til ØIF Arendal etter 24 minutter spilt. August Baskår Pedersen satte ballen i mål, 13-10 til ØIF Arendal.

Kristoffer Pedersen var enda en gang sikker på 7-meteren, 14-11 til ØIF Arendal. Josip Vidovic driblet seg gjennom og satte ballen i mål, 15-12 til ØIF Arendal og omgangens siste mål.

Startet med flyver

Andre omgang startet med en flyver som Josip Vidovic omsetter til mål, 17-12. Eirik Heia Pedersen satte inn 17-12 etter to minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic igjen, 18-12. Eirik Heia Pedersen satte ballen i mål, 19-12 til ØIF Arendal. Josip Vidovic skåret igjen, 20-13 til ØIF Arendal etter fire minutter spilt. Sondre Paulsen satte inn sitt andre for dagen, 21-14 til ØIF etter seks minutter spilt.

Kristoffer Pedersen var igjen sikker fra straffemerket, 22-14 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen lurte Nøtterøy-spillerne, 23-14 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen sendte en backhand til Sander Simonsen som satte ballen enkelt i mål, 24-16 til ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen steg opp og satte inn 25-18 til ØIF Arendal etter 14 minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen satte inn enda et mål, 26-18 til ØIF Arendal.

Kragerøgutten Kristoffer Pedersen smelte inn sitt fjerde for dagen, 27-19 til ØIF Arendal. Kristoffer Pedersen igjen, 28-21 til ØIF Arendal etter 20 minutter spilt av andre omgang. Igjen Kristoffer Pedersen, 29-22 til ØIF Arendal. Kaptein Eirik Heia Pedersen steg frem og smelte ballen i mål, 30-2 til ØIF Arendal etter 23minutter spilt.

Unggutter fik prøve seg

Unggutten Marius Nilsen kom inn for ØIF Arendal idet Sander Simonsen satte ballen i mål, 31-22 til ØIF Arendal etter 24 minutter spilt av andre omgang. Marius Nilsen var sikker på 7-meteren, 32-23 til ØIF Arendal. Sander Simonsen satte ballen i mål enda en gang, 33-23 etter 26 minutter spilt av andre omgang. Ungguttene Henrik Jensen Gangdal og Oscar Duus Carlsen kom også innpå for ØIF Arendal.

ØIF Arendal vant komfortabelt 33-26 og avanserte som nevnt til andreplass i eliteserien.