Det var en god gjeng med unge skyttere fra Agder som reiste opp til Numedal fredag. Det ble arrangert to stevner i Flesberg og i Rollag og Veggli. Så legger man sammen de to stevnene der de 16 beste i hver klasse kommer i en finale. Det var fire skyttere i finalen søndag. I klasse junior kom Jakob Dalene fra Kristiansand og omegn med poengsummen 491 før finalen. Han fikk 100 i finalen og kom på 4. plass totalt. Aleksander Teisrud fra Søgne hadde 496 før finalen – fikk 99 poeng og vant juniorklassen.

I klasse eldre rekrutt skjøt Andreas Finnestad Lund fra Søgne full pott før finalen – 500 poeng og lå på skive tre. I finalen skjøt han 100 poeng , han hadde litt for få sentrumstiere og endte på 4. plass.

I klasse rekrutt gikk Caroline Finnestad Lund og Benjamin Langenes Nyhaven, begge fra Søgne, til finalen. De endte til slutt på henholdsvis 15. og 9. plass totalt.

I finalen var det stor stemning. Skytterne marsjerer fra standplassen og inn i telt der det blir anvist skudd for skudd. En og en blir tatt opp på scenen der de må snakke i mikrofon og forklare hvordan det har gått. Det møtte opp 400 ungdommer, hvor noen lå på skole og på camping. Der ble det servert taco og det var kino. Agder-skytterne hadde fotballkamp mellom Agder og Vest-Agder. En super helg!